Despre Noi

 

Cum a luat naștere „GUELL SHOES”?

Călătoriți în lumea magică a pantofilor, citind următoarea poveste:

„Într-o zi de 14 februarie, în anul 2017, două suflete pornesc către Barcelona. Din toate locurile magice vizitate, Parcul Guell le-a rămas în suflet. S-au simțit calzi și îndrăgostiți, precum un prinț cu prințesa lui, însa mai aveau nevoie de ceva: de o împărăție. Așa a luat naștere împărăția pantofilor care poartă numele parcului ce le-a marcat decizia.

  Guell Shoes și-a deschis porțile magice și a început să-și adune ajutoare, mâini dibace care să populeze castelul fermecat și să-i ajute pe cei doi să le ofere oamenilor pantofii de care au nevoie. Cine ajunge pe tărâmul fermecat de la Guell Shoes o poate face online, pe Facebook și pe website. Împărăția aceasta are toate felurile de pantofi, însă ce este cel mai important e că găsești negreșit încălțămintea ideală.

  Prințul si prințesa îți ascultă dorințele, iar mai apoi oferă pergamentul magic mâinilor dibace care dau naștere pantofilor. Fie că vrei o anumită culoare, un anumit tip de piele sau o anumită formă, Guell Shoes ți le poate da. Nu există provocare pe care să nu o accepte, iar cei mai pretențioși clienți s-au simțit tratați regește atunci cand au încălțat prima lor pereche de pantofi întocmai concepuți după cum și-au imaginat ei. Pielea-i naturală și pe afară și în interior, mâinile sunt pricepute, iar bucuria-i mare când clientul zâmbește.

  Guell Shoes colaborează cu multe magazine, unele dintre ele găsindu-se peste hotare, altele în țară. Atât domnii, cât și doamnele găsesc aici perechea de pantofi magică pe care au visat-o întotdeauna. Fie că-ți place un anumit model gata făcut, fie că vii cu ideea, în toate s-a pus suflet și toate au fost meșterite cu dragoste. Pentru că asta este Guell Shoes: un business născut din dragoste, care pune mult suflet în fiecare pereche de pantofi”.

Guell Shoes - Încălțăminte din piele naturală de calitate

Producator roman incaltaminte piele naturala

modele cu incaltaminte guell shoes romania

piele naturala pentru incaltaminte premium

Experienta in productia de incaltaminte romaneasca

 

%HOre
%MMinute
%SSecunde
%-dZile
%HOre
%MMinute
%SSecunde
%-wSăptămâni
%-dZile
%HOre
%MMinute
%SSecunde
%HOre
%MMinute
%SSecunde
%-dZile
%HOre
%MMinute
%SSecunde
%-wSăptămâni
%-dZile
%HOre
%MMinute
%SSecunde